Foto: PR.

‘Roze’ ouderen soms uit angst de kast weer in

In de regio Holland Rijnland is een groeiende groep oudere homoseksuele mannen en lesbische vrouwen, die het niet altijd even gemakkelijk hebben. In hun omgeving stuiten ze vaak op onbegrip en ze voelen zich niet altijd veilig genoeg om uit de kast te komen, of sterker nog, sommigen gaan weer terug de kast in. Welzijnsorganisatie Radius en COC Leiden organiseren daarom een speciale filmmiddag met aansluitend de gelegenheid om van gedachten te wisselen onder het genot van een hapje en een drankje. De film die vertoond wordt gaat over twee stoere cowboys in de jaren ’60, die een geheime liefde voor elkaar hebben en dit 20 jaar lang moesten verstoppen. De filmmiddag wordt gehouden bij Radius De Merenwijk aan de Rosmolen 28. Wie wil komen kan zich aanmelden bij Annet Gijsman via a.gijsman@radiuswelzijn.nl

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×