Laura Guldemond, foto: Peter J. Visser.

Laura Guldemond bijt spits af van Open Podium Leiden-Noord

Op zaterdag 17 november wordt in Buurtcentrum De Kooi weer het Open Podium Leiden-Noord gehouden. De avond wordt als altijd georganiseerd door het Muziekcentrum Leiden-Noord en de toegang is gratis. De spits wordt afgebeten door singer/songwriter Laura Guldemond die mooie eigen nummers brengt. Daarna is het de beurt aan de groep WIN met de Koerdische zanger Riad begeleid door veel percussie, blazers, en gitaar. Bluegrassduo Adrie&Geert staat vervolgens op het podium en de avond wordt afgesloten door de Docosband met folk, Americana en oude hits. Het concert start om 20.00 uur in de Driftstraat 49.
Meer info en aanmelden om ook eens op te treden: www.muziekcentrumleidennoord.nl

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×