Oegstgeest wil begroting ongewijzigd vaststellen

Morgen wordt in Oegstgeest alsnog de gemeentebegroting voor 2013 vastgesteld. Of de vorige week opgestapte wethouders daarbij aanwezig zijn, is nog onduidelijk. Dat vertelde burgemeester Els Timmers zojuist in Nieuws071 op Sleutelstad 93.7 FM. De burgemeester roept de raadsfracties op om geen moties in te dienen en liever ook geen amendementen. Op dergelijke wijzigingsvoorstellen volgt normaal gesproken een advies of toezegging van het college en dat is nu niet mogelijk.

Burgemeester Els Timmers van Oegstgeest in gesprek met Chris de Waard over de collegecrisis.

Wanneer Oegstgeest weer een nieuw college heeft, is nog niet bekend, maar volgens de burgemeester zijn partijen druk in gesprek. Timmers gaat er vanuit dat haar gemeente daarom snel weer een bestuur heeft.

Advertentie

Oegstgeest


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×