Gemeente Leiden breidt uitzendingen gemeenteraad uit

Vanaf vandaag worden ook de commissievergaderingen van de gemeente Leiden live uitgezonden via internet. De gemeenteraadsvergaderingen waren al te zien en nu komen daar dus ook de vergaderingen bij waar de besluitvorming wordt voorbereid. Vanavond zijn er twee commissievergaderingen. Werk en financiën (W&F) en Ruimte en Regio (R&R). W&F is live te horen en te zien, R&R alleen te beluisteren. De vergaderingen zijn vanaf 20.00 uur te volgen via gemeenteraad.leiden.nl/besluiten/live-uitzending of kies in het menu hierboven voor ‘Raadsvergadering‘.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×