Vier Siberische tijgers tijdens een show van Circus Belly Wien (Foto: J.P. Kranenburg)

Circus Belly Wien strijdt voor circusdieren

Tijdens de shows van Circus Belly Wien lobbyt het circus voor behoud van hun circusdieren. Tijdens de show wordt opgeroepen de petitie voor het behoud van circusdieren te ondertekenen. Belly Wien heeft Siberische tijgers, een giraffe, olifanten en kamelen die allemaal de revue passeren in de show. “Een circus zonder dieren is geen circus”, aldus onderdirecteur Marlon.

Wendy Dallinga ging naar het circus en maakte een reportage.

Circus Belly Wien vindt dit jaar midden in de stad plaats op parkeerterrein de Molenwerf. De shows zijn tot zondag te bezichtigen: Vrijdag 16 november 16.15 uur en 19.00 uur, zaterdag 17 november 15.00 uur en 19.00 uur en zondag 18 november om 14.00 uur.

Foto’s: J.P. Kranenburg

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×