Lunchconcert door docent en studenten van het Koninklijk Conservatorium

Twee fluiten en een piano. Meer is er niet nodig voor een prachtig muzikaal intermezzo. Donderdag 22 november geeft Kersten McCall, docent fluit van het Koninklijk Conservatorium Den Haag, samen met fluitiste Aida Borra Rossello en pianiste Kamelia Miladinova een lunchconcert bij BplusC. Het concert is in de Kapelzaal aan de Oude vest 45 en begint om 12.45 uur.
Op het programma staan werken van Heinz Holliger, Olivier Messeaen en Sergei Prokovieff, speciaal geschreven voor fluit en piano. Het concert begint om 12.45 uur. Toegangskaarten à €4 zijn op de dag van het concert vanaf 12.00 uur te koop aan de kassa van de Kapelzaal (ingang Hazewindsteeg).

Kersten McCall werd in Freiburg (Duitsland) geboren. Hij werd opgeleid door onder meer Felix Renggli, Renate Greiss en Aurele Nicolet. Hij nam met succes deel aan tal van internationale fluitconcoursen en hij werd eerste fluitist van het Radio Symfonie Orkest Saarbrücken in Duitsland. Als gast-hoofdfluitist speelde hij bij onder andere de Berliner Philharmoniker, het New York Philharmonic Orchestra, het Orkest van de Bayerische Rundfunk en het Chicago Symphony Orchestra. Hij maakte uitgebreide concerttournees door Azië, Zuid-Amerika, Rusland en geheel Europa. Als solist concerteerde hij met groot succes met nder anderehet Koninklijk Concertgebouworkest, Camarata Academica Salzburg en het Radio Orkest Saarbrücken. Kersten McCall is eerste fluitist van het Koninklijk Concertgebouworkest Amsterdam en hij is als docent verbonden aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×