Aandacht voor Vrienden Rijnland Ziekenhuis in winkelhof

Afgelopen zaterdag was er in de Winkelhof aandacht voor de Vrienden van Rijnland Ziekenhuis. Ziekenhuismedewerkers nodigden het winkelend publiek Vanuit een mobiele patiëntenkamer uit, om te stemmen op één van de projecten die bij de stichting is ingediend. Ze konden stemmenn op een boekwisselpunt, een geheugentrainer voor ouderen, een kinderhoek op de eerste hulp, de aankleding Van de wachtruimte bij de afdeling Dagbehandeling of een internetzuil in de patiëntenhuiskamer. Stemmen kan nog steeds via www.vriendenvanrijnlandziekenhuis.nl. Op 5 december wordt het winnende project bekendgemaakt. Dat project zal als eerste worden uitgevoerd. Vrienden van Rijnland Ziekenhuis is een onafhankelijke stichting met een eigen bestuur. Dit bestuur bepaalt welke projecten worden gefinancierd.

Advertentie

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×