mr. Ph. G. Broodlezing door Ard van der Steur

De jaarlijkse mr. Ph. G. Broodlezing van de JOVD Leiden e.o. wordt dit jaar verzorgd door Ard van der Steur. Het Tweede Kamerlid van de VVD, zal ingaan op politieke zaken waarvoor Philippe Brood, naar wie de jaarlijkse lezing vernoemd is, zich hard heeft ingezet. Na de lezing is er ruimte voor debat met het publiek. Tijdens dat debat komen stellingen aan de orde die voortvloeien uit het betoog van Van der Steur. Belangstellenden kunnen vanaf 20.00 uur binnenlopen bij Café/restaurant de Grote Beer, waar de lezing om 20.30 uur begint. Aanmelden is niet nodig.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×