Dronkaard wil niet blazen en bedreigt en beledigt politie

Zaterdagmiddag is een 54-jarige Oegstgeestenaar aangehouden omdat hij niet wilde blazen. Bij zijn aanhouding bedreigde en beledigde hij de politiemannen. Rond 16.30 uur gingen agenten naar binnen bij een restaurant aan de De Kempenaerstraat, om daar te controleren. Ze troffen daar de Oegstgeestenaar aan, die duidelijk onder invloed van alcohol was. Ze waarschuwden hem niet achter het stuur van zijn auto plaats te nemen. Even later zagen ze dat de man die waarschuwing in de wind sloeg, en met zijn auto wegreed. Ze hielden de Oegstgeestenaar staande en vroegen hem te blazen. Toen hij dat weigerde, werd hij aangehouden. Ook dat beviel de man niet. Hij uitte meerdere beledigingen en bedreigingen aan het adres van de agenten, die daarvan aangifte deden.

Advertentie

Oegstgeest


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×