Man vast voor slaan met bierglas

Gisteren is een 22-jarige Leidenaar thuis aangehouden. Hij wordt er van verdacht een 16-jarige plaatsgenoot met een bierglas geslagen te hebben. De twee Leidenaars kregen zondag rond 03.30 uur ruzie in een café aan de Nieuwe Beestenmarkt. Het conflict liep zo uit de hand, dat de 22-jarige met een bierglas uithaalde naar zijn jongere plaatsgenoot. Deze liep verwondingen aan zijn gezicht op, die hij moest laten behandelen in het LUMC. De 22-jarige liep zelf verwondingen aan zijn hand op, die hij in het rijnland ziekenhuis liet behandelen. De politie doet verder onderzoek.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×