Dergelijke 'fietswrakken' worden niet langer getolereerd in de binnenstad (foto: Gemeente Leiden)

Gemeente ruimt op met fietswrakkenactie

De gemeente Leiden werkt aan een schone stad. Daarom start de gemeente op dinsdag 20 november voor de tweede keer dit jaar een driedaagse fietswrakkenactie. In de binnenstad krijgen mogelijke fietswrakken een label. Fietsen die na een week nog steeds gelabeld op dezelfde plaats staan, worden meegenomen en vernietigd. Een fiets waarvan bijvoorbeeld een wiel, ketting of zadel ontbreekt, wordt als een fietswrak gezien.

Bent u bang dat uw fiets wordt gemarkeerd als een wrak? Zet het rijwiel dan binnen of ga er even mee langs de fietsenmaker. Meer informatie over (de regelgeving rondom) fietsen vindt u op: www.leiden.nl/fietsen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×