Informatieavond over veiligheid in Oegstgeest

De gemeente Oegstgeest organiseert volgende week samen met de politie en brandweer een informatieavond waarin veiligheid en in het bijzonder preventie van woninginbraak centraal staan. Aan bod komt wat men zelf kunt doen om de kans op inbraak of woningoverval te verkleinen. De avond wordt afgesloten met de workshop ‘Hoe beveilig ik mijn woning’, verzorgt door Het Beveiligscentrum. De informatieavond vindt plaats op 27 november in de raadzaal van het gemeentehuis.

De informatieavond begint met een korte introductie door burgemeester Timmers, gevolgd door een korte presentatie van de brandweer over het beperken en voorkomen van brand in en om het huis. Daarna geeft de politie een presentatie over inbraakpreventie en social media. 

Tijd: 20.00-22.00 uur, ontvangst met koffie en thee vanaf 19.45 uur

Er is beperkt ruimte beschikbaar. Daardoor kunnen zich maximaal 100 geïnteresseerden aanmelden voor deze informatieavond. Dat kan tot uiterlijk 23 november per e-mail aan kater@oegstgeest.nl onder vermelding van ‘informatieavond veiligheid’ onder vermelding van naam, contactgegevens en met hoeveel personen u komt.

Advertentie

Oegstgeest


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×