Kofi Annan (foto: LSE Library)

Kofi Annan houdt lezing in Stadsgehoorzaal

De voormalig secretaris-generaal van de Verenigde Naties, Kofi Annan, zal Leiden vereren met een bezoek. Op 6 december zal hij een lezing verzorgen in de Stadsgehoorzaal. Naast Annan zullen ook professor Klaas van Egmond en de Belgische schrijver Leo Bormans spreken op de bijeenkomst. Herman van Rompuy, de president van de Europese Raad, zal het publiek toespreken via een videoboodschap. Het evenement duurt van 13:30 tot 16:00 en is gratis te bezoeken. Er moeten wel tickets worden besteld van te voren. De middag in het teken van de Hope XXL-conferentie, die van 6 tot 8 december plaatsvindt in Leiden en Den Haag. Op deze conferentie komen studenten uit 25 verschillende landen bijeen om een visie te creëren over de toekomst van Europa. Naast de genoemde sprekers zal bijvoorbeeld oud-premier Jan-Peter Balkenende een lezing geven.

Kofi Annan was van 1997 tot 2006 secretaris-generaal bij de Verenigde Naties. Hij werd in 2006 opgevolgd door Ban Ki-moon.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×