Leiden maakt plankosten beter inzichtelijk

Plankosten. Ze zijn een vaak terugkerend thema op de Leidse politieke agenda. Ze rijzen de pan uit, zijn ondoorzichtig en bovendien veel hoger dan in andere gemeenten. Afgelopen jaar is al besloten dat ze beter in de hand gehouden moeten worden en bovendien omlaag moeten. Ruim zes ton per jaar wordt er op bezuinigd. Nu wordt een volgende stap gemaakt. Wethouder Strijk gaat voortaan beter inzichtelijk maken welke plankosten aan welk project zijn verbonden.

Afgelopen week vergaderde de raadscommissie Werk & Financi├źn over de Leidse plankosten. Na afloop sprak Chris de Waard met SP-raadslid Louk Rademaker. die partij had in een motie om extra maatregelen gevraagd.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×