Voedselbank geeft en vraagt hulp

De klantenkring van de Voedselbank in Leiden telt momenteel 650 klanten en dat zal voorlopig niet minder worden. Frederieke de Raat vertelde maandag in de uitzending van Nieuws071 dat de Voedselbank blij is met elke gift. “Wij helpen vooral eenoudergezinnen met kinderen.” Afgelopen zaterdag werd er bij supermarkt Hoogvliet eten, luiers en schoonmaakmiddelen ingezameld door medewerkers van PS Theater. Komende zondag zal Sinterklaas persoonlijk de inzamelingsactie bij Albert Heijn aan de Hooigracht ter hand nemen.

Frederieke de Raat in gesprek met Ivo van Spronsen over de Voedselbank Leiden.

Half december houdt de Voedselbank open huis. Dan kan iedereen met eigen ogen komen kijken bij de centrale inzamelingsplaats van de Voedselbank en zien hoe de ingebrachte waren worden verwerkt tot hulppakketten.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×