Buurtbewoners overmeesteren agressieve inbreker

In de nacht van dinsdag op woensdag hebben buurtbewoners een agressieve inbreker overmeesterd. De 19-jarige man uit Voorschoten drong rond middernacht binnen in een huis aan de Korevaarstraat. De 61-jarige bewoner lag in bed, maar besloot polshoogte te nemen toen zijn honden onophoudelijk bleven blaffen. Hij kwam oog in oog met de Voorschotenaar te staan. Er ontstond een worsteling, waarbij de bewoner meerdere klappen kreeg en gewond raakte aan zijn hoofd. Buurtbewoners die het lawaai hoorden, overmeesterden de inbreker in de achtertuin. Ze hielden hem vast, tot de gewaarschuwde politie hem overnam.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×