Irene Gabarron en Amelia Santoso spelen Mouquet, Reinecke en Doppler

Omdat het lunchconcert dat fluitiste Irene Gabarron en pianiste Amelia Santoso onlangs gaven zo bij het publiek in de smaak viel, heeft BplusC hen nogmaals uitgenodigd. Het duo speelt aanstaande donderdag werken van Jules Mouquet, Carl Reinecke en Franz Doppler. Het concert vindt wederom plaats in de Kapelzaal aan de Oude Vest en begint om 12.45 uur. Irene Gabarron studeerde fluit aan het conservatorium in Murcia (Spanje). Na afronding van deze studie, studeerde zij in Nederland verder bij Jo Hagen en Vincent Corvrint. Pianiste Amelia Santoso studeerde in Jakarta, in Sion (Zwitserland) en in Rotterdam bij Stephane De May. Ze behaalde het Master-diploma en gaf met succes concerten in Zwitserland, Nederland en Belgiƫ.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×