Op de boekenmarkt waren 15.000 boeken te koop. Drie dagen verkoop leverde ruim €7000 op. (Foto: PR Amnesty Leiden)

Recordopbrengst boekenmarkt Amnesty Leiden

Al 21 jaar organiseert de afdeling Leiden van Amnesty International een tweedehands boekenmarkt. Dit jaar kochten de boekenliefhebbers voor €7100 aan boeken. Een mooi record waarmee het vorige record van €5000 uit 2010 ruimschoots werd overtroffen. De boekenmarkt duurde dit jaar drie dagen. Van donderdag 15 tot en met zaterdag 17 november konden boekenliefhebbers hun slag slaan aan de Breestraat 139, waar voorheen de winkel van Licht en Interieur zat. Maar liefst 15.000 boeken werden te koop aangeboden. De vrijwilligers van de Leidse afdeling van Amnesty hadden ze ingezameld en gerubriceerd. De opbrengst van de boekenmarkt komt ten goede aan het werk van Amnesty International.

Amnesty International is een onafhankelijke en onpartijdige organisatie. Amnesty vindt dat iedereen recht heeft op een veilig en menswaardig bestaan. De organisatie streeft de naleving van de rechten van de mens na. Meer informatie is te vinden op www.amnesty.nl.
Amnesty International Werkgroep Leiden maakt als lokale werkgroep onderdeel uit van de landelijke organisatie van Amnesty Nederland. De Werkgroep Leiden zet zich met ruim vijftig lokale vrijwilligers actief in voor de doelstellingen van Amnesty. Meer informatie op
www.leiden.amnesty.nl.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×