Studenten Hogeschool leren over duurzaamheid

Godfried Meijer, directeur van de Heinekenbrouwerij in Zoeterwoude, is de eerste spreker van de Studium Generale-lezingen van dit collegejaar op de Hogeschool Leiden. Meijer zal spreken over duurzaam ondernemen binnen internationale bedrijven. Zo heeft de bierbrouwerij in Zoeterwoude zelf plannen om voor 2020 klimaatneutraal te gaan werken.

De lezing vindt plaats op dinsdag 27 november van 10.30 tot 12.00 uur. De Studium Generale-gastcolleges hebben dit jaar ‘Global Matters’ als thema. De drie lezingen in dit kader gaan over internationalisering en duurzaamheid. De Hogeschool Leiden organiseert de reeks voor de vijfde keer.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×