Jongen aangehouden voor poging tot inbraak in caravan

Vrijdag is een 16-jarige Leidenaar aangehouden omdat hij probeerde in te breken in een caravan. Een voorbijganger zag dat hij samen met een andere jongen probeerde in te breken in een caravan op de Santhorst, en waarschuwde de politie. Gewaarschuwde agenten zagen twee jongens die aan het opgegeven signalement voldeden richting winkelcentrum lopen. Zodra ze de agenten in het oog kregen, keerden ze om en gingen er vandoor. Eén van hen, de 16-jarige Leidenaar, liep vanaf de Lokhorst over het fietspad en probeerde via de sloot te ontkomen. Een voorbijganger wist hem ter hoogte van de Ridderhof in de kraag te grijpen en droeg hem aan de agenten over. De andere jongen is niet gevonden.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×