Politie verwijdert over de weg gespannen plakband

Vrijdag werd bij de politie gemeld dat jongeren op het Hubrechtsplein plakband over de weg gespannen hadden. Het bleek te gaan om plakband en duct tape dat ter hoogte van de Mauritssingel op een hoogte van ongeveer anderhalve meter, over de weg gespannen was. Terwijl de agenten het weghaalden, meldde een vrouw dat er een week eerder ter hoogte van de Tuinstraat ook tape over de weg gespannen was. Zij had dat toen zelf weggehaald. De wijkagent is inmiddels over de situatie ingelicht. De politie verzoekt voorbijgangers die zien dat ergens tape gespannen wordt of is, dat te melden via 0900-8844 en het materiaal zelf te verwijderen, om ongelukken te voorkomen.

Advertentie

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×