Brasserie de Poort wint de eerste prijs, zij bieden de beste service in horeca in 2012. (Foto: Emile van Aelst)

Drie prijswinnaars op slotavond Kennis & Kunde

Brasserie de Poort, cadeauwinkel Fates en de Wereldwinkel gingen er met de titels vandoor. Zij mogen zich het komende jaar Beste service in horeca, Beste service in retail en Beste etalage van Leiden noemen. In elke categorie waren drie genomineerden, waaruit het Leidse publiek de beste mocht kiezen. De winnaars kregen bloemen, een oorkonde en een mediapakket van €2500 uit handen van wethouder Robert Strijk (Economie, Financiën en Bereikbaarheid). De wedstrijden waren onderdeel van het eerste jaar Kennis&Kunde. Centrummanagement Leiden organiseerde in 2012 vier gratis workshops over service, etaleren, veiligheid en social media. De avond begon met een lezing van social media-expert Cor Hospes. Daarna vertelden drie ondernemers uit de regio hun succesverhaal. Voor Leiden was dat Eric Flanderhijn, kapper en ondernemer, van Kapper Eric en Scheerwinkel.nl.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×