Kampioenen gezocht

Het Sportbedrijf Leiden is op zoek naar kampioenen! Naar goede traditie organiseert de gemeentelijke organisatie op vrijdag 1 februari 2013 een huldiging voor alle Leidse jongeren die nationaal kampioen zijn geworden in hun tak van sport. Ook jongeren die eremetaal hebben gewonnen op een EK of WK zullen worden gehuldigd worden. De huldiging zal gedaan worden door de Leidse wethouder van sport, Frank de Wit.

De kampioenen kunnen aangemeld worden bij het Sportbedrijf Leiden. Voorwaarde is dat de jongeren op het moment van winnen niet ouder waren dan achttien. Voor de huldiging komen jongeren in aanmerking die woonachtig zijn in Leiden, maar ook jongeren die lid zijn van een Leidse sportvereniging.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×