Geoloog vertelt over Nederlandse vulkanen, woestijnen en oerwouden

Jan de Jager, hoogleraar petroleumgeologie aan de Universiteit Utrecht, verzorgt op 9 december om 13:00 een lezing in Naturalis. De wetenschapper zal vertellen over de geologische geschiedenis van Nederland. Tegenwoordig is ons landschap betrekkelijk plat, maar vroeger kende Nederland gebergten, woestijnen, oerwouden, koraalzeeën en zelfs vulkanen. De lezing zal plaatsvinden in de cinemazaal van Naturalis en is gratis voor iedereen die een toegangsbewijs heeft voor het museum.

De lezing staat is een onderdeel van de Leidse Winterlezingen, die worden georganiseerd door de GEA Kring Rijnland. In januari en februari zullen nog twee lezingen plaatsvinden in dezelfde serie. Deze zullen ook plaatsvinden in Naturalis.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×