Toneel en heel veel muziek deze week in Cultuur071

Deze week in Cultuur071: Wolfgang Keller over het White Crowfestival, een driedaags kamermuziekfestival in Rijksmuseum Oudheden, acteurs Machteld Zee en Alex Jan Friso en regisseur Ruud Wessels van Imperium die vrijdag 7 december de première hebben van hun nieuwe stuk Kaatje is verdronken, het gitaarduo Hondenvoer bracht live hun nieuwe sinterklaaslied ten gehore, Egon Snelders van LVC was in het tweede uur de studiogast. En natuurlijk de vaste rubrieken: de uittips van Diana van den Driessche, de muziektips van Peter Visser en de filmrecensie van Govert de Kok. Genoeg redenen om de uitzending hier terug te luisteren.
Er zijn ook nog twee vrijkaartjes te winnen voor de uitvoering van ‘Kaatje is verdronken’ op zaterdag 15 december. Mail de uitslag voor maandag 3 december naar cultuur071@sleutelstad.nl.
Meer info over White Crowfestival op www.whitecrowmusicfestival.com. Meer informatie over Imperium op www.imperiumtheater.nl. Meer horen van Hondenvoer? Kijk op www.smikkelbaard.bandcamp.com.
En stem volgende week weer af op Cultuur071, elke zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur op 93.7 FM, 102.4 op de kabel of via de live stream op www.sleutelstad.nl.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×