Longpunt Leiden over liefde voor de mantelzorger

Het Longpunt Leiden staat volgende week vrijdag in het teken van liefde voor de mantelzorger. Familie, vrienden en kennissen kunnen als mantelzorger veel steun bieden aan iemand met een chronische longaandoening. Ze zorgen vaak dat mensen meer vrijheid hebben in hun dagelijks leven, bijvoorbeeld door hen te vervoeren of door dagelijkse activiteiten te verlichten. In deze bijeenkomst wordt stil gestaan bij wat iemand allemaal kan doen voor een persoon met een chronische longaandoening. De aanwezigen staan stil bij zaken Waarmee een mantelzorger rekening moet houden, en bekijken hoe deze zijn of haar grenzen kan aangeven. Verder wordt de mantelzorger in deze bijeenkomst even in het zonnetje gezet. Gastspreker is Leny Noteboom, consulent mantelzorg bij Stichting Welzijn Teylingen. Mensen met een longaandoening, hun naasten en zorgverleners zijn vrijdag 14 december welkom bij woonzorgcentrum Rustenborch. De bijeenkomst duurt van 14.00 tot 16.00 uur.

Advertentie

Leiden Oegstgeest


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×