Vrijdagavond 7 december 2012 staat DI-RECT in het LVC. Sleutelstad verloot een exclusieve Meet & Greet.

WINNEN: Meet & Greet met DI-RECT in het LVC

DI-RECT staat aanstaande vrijdag 7 december in het LVC met de ‘Time Will Heal Our Senses’-clubtour. Na een succesvolle theatertour kan de Haagse band niet wachten om met hun nieuwe album het clubcircuit in te duiken. Het concert begint om 20:00 uur en kaarten kosten 19,50 euro.

De basgitarist van DI-RECT, Bas van Wageningen, vertelt aan Sleutelstad over het concert van aanstaande vrijdag in het LVC, naar eigen zeggen het meest intieme optreden van hun clubtour.

Prijsvraag

Fans van DI-RECT opgelet! Wil jij kans maken op twee kaarten voor dit optreden en een exclusieve Meet & Greet met de band in het LVC? Sleutelstad biedt jou deze bijzondere kans! Het enige wat je hoeft te doen is antwoord geven op de volgende vraag: ‘Welke act is vrijdag het voorprogramma van DI-RECT in het LVC?’ Stuur het antwoord op deze vraag naar prijsvraag@sleutelstad.nl o.v.v. ‘Prijsvraag DI-RECT’ en zet in de mail gelijk je naam, leeftijd, adres en telefoonnnummer.

De actie duurt tot en met vrijdagmiddag 7 december, 15:00 uur. De winnaar van de twee tickets wordt vrijdag gebeld. Let op: deelname is vanaf 18 jaar of als je toestemming hebt van je ouders.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×