De Gouden Webfish in de categorie 'Kerken'. (foto: Open Kerk Leiden)

Prijs voor Open Kerk Leiden

De Open Kerk Leiden is vrijdag bekroond met een Gouden Webfish 2012. Deze prijzen, die door IKON in het leven werden geroepen, worden jaarlijks uitgereikt aan personen en bedrijven die het christelijk geloof het best onder de aandact hebben gebracht via het internet. De Open Kerk Leiden kreeg de prijs in de categorie ‘Kerken’ voor haar website, openkerkleiden.nl. Deze is volgens de jury de beste van 2012. De jury was zeer te spreken over de duidelijkheid van de website, maar ook op haar niet-opdringerige karakter. Open Kerk Leiden, die vorig jaar werd opgericht, wil een ontmoetingsplaats zijn voor mensen die geloven dat er meer is, maar niet direct in een kerk passen. Volgens de jury maakt dit de site zeer onderscheidend. De site werd daarnaast geroemd om haar onderzoeken en maatschappelijke discussies.

In Nieuws071 vertelden Ad Alblas en Ton Zeilstra over hun Gouden Webfish.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×