Feestelijke inzamelingsactie voor dierenasiel Stevenshage

‘Brei een eind aan dierenleed’ is het motto voor de actie die Injected en Knit Knit Rebels zaterdag 15 december organiseren om het Leidse dierenasiel te ondersteunen. Tussen 12.00 en 17.00 uur is iedereen die dieren een warm hart toedraagt van harte welkom voor een veiling, een fotoshoot en een clinic over hondengedrag. Op de veiling worden de gekke, leuke en vooral originele breisels voor honden en hondeneigenaren geveild die wildbreiclub Knit Knit Rebels heeft gebreid. Daarnaast zijn er andere accessoires zoals knuffels, riemen, kleding en armbanden gedoneerd voor de veiling. De eerste veiling is om 13.00 uur en daarna ieder uur. Het evenement is in het pand van Paula Goulmy, interieurvormgeving, Hoofdstraat 127a in Sassenheim.

Streekdierentehuis Stevenshage is aanwezig met een informatiestand voor iedereen die vragen heeft over het asiel of donateur wil worden. De extra fondsen die dierenliefhebbers zaterdagmiddag bijeenbrengen, kan het asiel zeer goed gebruiken. De asielen in Nederland zitten bomvol. Er worden meer dieren afgestaan dan in vorige jaren en veel zwerfdieren komen in het asiel met een verwonding of met breuken. Het kost veel geld om al deze dieren te verzorgen, te genezen en te herplaatsen. Kijk voor meer informatie over het asiel op www.dierenasielleiden.nl.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×