Wethouder Pieter van Woensel overhandigt de sleutel aan de honderdste bewoner van nieuwbouwwijk Groenoord. (Fotograaf: Peter Schipper)

Groenoord verwelkomt honderdste bewoner

De nieuwbouwwijk Groenoord in Leiden verwelkomt haar honderdste bewoner. Afgelopen dinsdag nam Oscar Dam en zijn vriendin Karin van Leeuwen de sleutel in ontvangst van hun nieuwe woning. Deze werd uitgereikt door wethouder Pieter van Woensel (Ruimtelijke Ordening) en de ontwikkelaar van de nieuwbouwwijk.

In twee jaar tijd zijn in Groenoord de eerste honderd nieuwbouwwoningen verkocht en opgeleverd. Hierdoor begint de nieuwe wijk nu echt vorm te krijgen: na de Waterwoningen, Buitenhof- en Singelwoningen zijn nu de 22 Poorterswoningen zo goed als klaar voor oplevering. Het volgende blok, met onder andere Dokhuizen, is in aanbouw sinds augustus 2012 en wordt volgend jaar opgeleverd. In het eerste halfjaar van 2013 gaan ook de Promenadewoningen in de verkoop (eengezinswoningen en appartementen aan de westkant van het plan). Kijk voor meer informatie op www.groenoord.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×