Oegstgeestenaar Cees Otto beste Nederlander bij Groot Dictee

Wiskundeleraar Cees Otto uit Oegstgeest behaalde woensdagavond de derde plek op het Groot Dictee der Nederlandse Taal. De wiskundeleraar van het Rijnlands Lyceum Oegstgeest maakte twaalf fouten. Hiermee is Otto de beste Nederlander die deelnam aan het dictee, dat dit keer geschreven was door de bekende schrijver Adriaan van Dis. Wel deelt Oegstgeestenaar Otto deze eervolle derde plek met Timo Bomhof, een docent natuurkunde uit Overijssel. De eerste en tweede plaats gingen naar de Vlamingen Edward Vanhove (3 fouten) en Piet Goedgehebeur (10 fouten).

Advertentie

Oegstgeest


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×