LVC genomineerd voor beste poppodium

Het LVC is genomineerd voor een ‘IJzeren Podiumdier’ in de categorie ‘Beste Podium’. Dat heeft de Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals (VNPF) dinsdag bekend gemaakt. De IJzeren Podiumdieren worden sinds 1997 jaarlijks uitgereikt door de VNPF in de categorieën ‘beste directeur’, ‘beste festival’, ‘beste programmeur’ en dus ‘beste podium’. De nominaties zijn tot stand gekomen uit een long list, waarop zowel VNPF-leden als verschillende professionals binnen het live-circuit konden stemmen. De winnaar wordt bepaald door enkel leden van de vereniging.

LVC heeft concurrentie van Hedon (Zwolle), Metropool, (Hengelo), Nieuwe Nor (Heerlen) en het Burgerweeshuis (Deventer). Voor een overzicht van alle nominaties, zie www.vnpf.nl.

De uitreiking van de IJzeren podiumdieren vindt plaats tijdens Eurosonic Noorderslag op zaterdag 12 januari 2013. Wel of geen prijs, enkele maanden later (1 april 2013) zal het poppodium de deuren moeten sluiten, totdat het LVC in juli 2014 zijn intrek kan nemen in het nieuwe Nobelcomplex.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×