Café Midi ontving uit handen van centrummanager Erwin Roodhart de prijs voor het lekkerste broodje van Leiden. (Foto: Café Midi, Twitter)

Café Midi heeft lekkerste broodjes van Leiden

Vanochtend is Café Midi uitgeroepen tot winnaar van de verkiezing ‘het lekkerste broodje van Leiden’, een initiatief van communicatiebureaus Media Advice en Van Enk Communicatie. Café Midi, gevestigd aan de Steenstraat naast museum Volkenkunde, ontving vanochtend een prijsbeker en een cadeaubon van een Leidse kookspeciaalzaak uit handen van centrummanager Erwin Roodhart. Uit de tien onderzochte broodjeszaken bleek Café Midi de beste.

Mede-eigenaar Karin van Iterson is blij met de prijs: “Wij maken geurige koffie’s, versgeblende shakes, huisgemaakte soepen en verse Mediterrane broodjes. Wij besteden veel aandacht aan onze klanten en aan de kwaliteit van onze producten. Het is leuk om daar nu waardering voor te krijgen. De prijsbeker staan dan ook nu te pronken op onze balie.”

De driekoppige, onafhankelijke jury die alle broodjes heeft beoordeeld, lette niet alleen op de smaak en versheid van de lunch, maar ook op de service en het aanbod. Het gehele jaar zijn verschillende zaken in Leiden getest.

In het juryrapport staat: ‘Een zeer verleidelijke kaart, met veel keuze. Geen standaarddingen, net een snufje exotischer. Ook veel spannende sapjes. Broodjes heerlijk belegd en alles is vers.’ De sapjes krijgen van de jury een 10. Nummer twee was zonder twijfel Better Bagels (Lange Mare), de jury noemt deze zaak een goed voorbeeld voor Leiden. Als nummer drie eindigde Pomino. Hier is geen lunchkaart aanwezig, je kunt/moet zelf het beleg kiezen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×