Gratis tweede kaartje voor ijsbaan met Sleutelstad

2

Heb je zin om lekker te gaan zwieren op de sfeervolle ijsbaan in hartje Leiden? Via Sleutelstad.nl krijg je het tweede kaartje gratis. De temperatuur daalt, de chocolademelk staat te dampen. Het is tijd voor echt winters vermaak. Pak je schaatsen uit het vet, zoek een paar stevige handschoenen uit en kom gauw naar de Nieuwe Rijn.

Ga eerst langs www.sleutelstad.nl/ijsbaan, download het formulier en je neemt je beste vriend(in), broer of zus voor niets mee.

Delen

2 reacties

  1. Piet Pekelharing op

    Sleutelstad zou om haar neutraliteit te waarborgen eigenlijk een vergelijkbare actie moeten opzetten, waarbij men een gratis tweede kaartje voor een rondvaart van rederij Rembrandt kan verkrijgen (tenminste indien deze maatschappij in de winter vaart).

Je bent nu offline