(Foto: PR)

Cultuur071 zaterdag in teken 'Leidse Stijl'

Komende zaterdag staat het culturele radiomagazine van Sleutelstad FM Cultuur071 in het teken van de Leidse Stijl. Dinsdag 18 december komt deze jaarkrant voor de tweede keer uit. In de editie van dit jaar brengt de Leidse Stijl het beste van de stad in beeld in 64 pagina’s met verhalen, interviews en fotoreportages. Over bijvoorbeeld een nieuwe bioscoop, ander straatmeubilair voor de Breestraat of een ondergronds treinstation. In de studio komen de hoofdredacteuren Eric Went en Esther Barfoot vertellen over het hoe en waarom van hun krant. Wat zijn dit jaar de thema’s en welke ideeën hebben het niet gehaald. Daarnaast schuiven aan Marina van de Berg (eindredactie) en Vincent Frequin die onder andere meewerkte aan de Leidse rap. Luister zaterdag 15 december van 10.00 tot 12.00 uur naar Cultuur071 op 93.7 FM, 102.4 via de kabel of via de live stream op www.sleutelstad.nl.

De Leidse Stijl is een podium voor jong talent, fascinerende wetenschap, verrassende cultuur en trends. De redactie presenteert de jaarkrant dinsdag 18 december om 19.30 uur in de Nieuwe Energie aan de 3e Binnenvestgracht 23. Een dag later is de krant overal in Leiden gratis verkrijgbaar.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×