Kerstwandeling in de Leidse Hout

Morgenavond, zaterdag 15 december, wordt de kerstwandeling in de Leidse Hout voor het derde jaar op rij georganiseerd. In het bos wordt het kerstverhaal uitgebeeld in sketches, mensen kunnen dit verhaal al wandelend herbeleven. Het is een tocht geschikt voor alle leeftijden, maar is ook zeker voor kinderen een aanrader. Starten kan tussen 17.00 en 18.30 uur bij het UVS terrein. De wandeltocht is gratis en duurt ongeveer een uur, na de wandeling staat er voor iedereen iets warms te drinken klaar. De Kerstwandeling is een initiatief van een interkerkelijk werkgroep. Afgelopen jaar kwamen er maar liefst 800 wandelaars op af.

Advertentie

Leiden Oegstgeest


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×