Amnesty International zoekt wijkhoofden en collectanten voor collecte 2013

Voor de landelijke collecte van 10 tot en met 16 februari 2013 is Amnesty International op zoek naar wijkhoofden en collectanten in Leiden. Een wijkhoofd zorgt in een beperkt gebied binnen Leiden voor het goede verloop van de collecte. Hij of zij is de schakel tussen de collectanten en Amnesty. Het wijkhoofd benadert collectanten met de vraag of zij dit jaar weer willen collecteren, wijst straten toe en deelt collectebussen uit. Na de collecte is het wijkhoofd verantwoordelijk voor het innen van de bussen en het tellen van de inhoud. Wil je meewerken aan de huis-aan-huiscollecte van Amnesty? Meld je voor 1 januari 2013 aan bij de heer F. Kluit (fredkluit@casema.nl) of bij mevrouw C. Hudig (caroline.hudig@gmail.com). Amnesty zoekt in Leiden ook nog vrijwilligers die in hun woonplaats tussen 10 en 16 februari een paar uur willen collecteren. Meer informatie, of aanmelden als collectant? Kijk op www.amnesty.nl/collecte voor meer informatie. Aanmelden kan door te mailen ‘o.v.v. aanmelding collectant Leiden’ naar collecte@amnesty.nl of naar amnestyleiden@gmail.com. Jaarlijks komen er in Nederland voor mensenrechtenorganisatie Amnesty International tienduizenden mensen op de been als collectant, wijkhoofd of collectecoördinator, én met succes. Vorig jaar werd er ruim € 1,8 miljoen opgehaald.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×