Centrum Voorschoten in kerstsfeer

Komend weekend is het centrum van Voorschoten in kerstsfeer. Van vrijdag tot en met maandag staat het bol van de activiteiten. Vrijdag om 13.00 uur start het Kerstweekend met  de markt in de Schoolstraat en de Voorstraat. Om 18.00 uur geeft de Fireman een vuurshow. Bij de Rabobank in de Schoolstraat begint dan ook het uitdelen van de lampionnen, voor de optocht met de Kerstmannen en Kapel Toe Maar, die om 19.00 uur begint. Op het Treubplein treedt Popcore All Sounds op van 19.30 tot 20.30 uur. De markt eindigt om 21.00 uur, maar gaat zaterdag gewoon weer verder.   De Kersttrein rijdt zaterdag en zondag door het centrum. Wie een ritje wil maken, kan instappen op de Voorstraat. bij de Rabobank zijn zaterdag oude ambachten te zien. De orgelman uit de Dickenstijd loopt door het centrum en Gospelkoren treden op in de Voorstraat en bij Het Kruispunt.   Ook op zondag is de Kerstmarkt geopend. Bij de ING bank kunnen kinderen zich laten schminken en het Dickenskoor Karakter laat van zich horen. Een Kerstclown maakt ballonfiguren.    Op maandag kunnen kinderen op de foto met de Kerstman en twee elfjes, die rond 12.00 uur per slee op de Schoolstraat arriveren. Ook de Dorpskerk is betrokken bij de kerstactiviteiten. Op zaterdag is er tussen 15.30 en 16.30 uur een kerstsamenzang. Op zondag kunnen kinderen zich tussen 14.00 en 16.00 uur in de kerk melde voor een knutselmiddag.

Voorschoten


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×