Edward overhandigt het eerste exemplaar van Leidse Straatwijzer aan wethouder Roos van Gelderen. (Foto: J.P. Kranenburg)

Leidse Straatwijzer: tips voor dak- en thuislozen

Een straatwijzer met daarin tips voor mensen die dakloos zijn geworden. Gisteren werd het eerste exemplaar van de ‘Leidse Straatwijzer’ uitgereikt aan wethouder Roos van Gelderen. Lise-Lotte Kerkhof (D66), gemeenteraadslid in de gemeente Leiden, kwam met het voorstel een Leidse Straatwijzer te laten maken door en voor dak- en thuislozen. Stichting De Binnenvest nam het voortouw en de gids is samengesteld door cliënten van de maatschappelijk opvang en De Binnenvest. In de bijlage zijn de mogelijkheden voor Katwijk en Alphen aan den Rijn te vinden.

(Foto’s: J.P. Kranenburg)

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×