Ingrid de Bondt (Provincie Zuid-Holland) en Kees Miedema (Ketenmanager NS) hebben het NS informatiebord onthuld (Foto: J.P. Kranenburg).

Nieuw NS informatiebord LUMC-zijde

Afgelopen donderdag werd het dynamische informatiebord onthuld aan de LUMC-zijde van Leiden Centraal. Ingrid de Bondt (gedeputeerde Provincie Zuid-Holland) en Kees Miedema (Ketenmanager NS), vertegenwoordigers van de betrokken partijen, hielden een korte toespraak. Reizigers kunnen nu bij het uit de bus stappen zien van welk perron hun aansluitende trein vertrekt. Actuele Treinvertrektijden voor Overstappers is de naam van de dienst waarmee overstappende reizigers via schermen worden voorzien van actuele reisinformatie over vertrekkende treinen.

Onder ‘lees meer’ een fotoreportage van J.P. Kranenburg

(Foto’s: J.P. Kranenburg)

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×