Kijkje achter de schermen bij Sleutelstad FM

Sleutelstad FM verzorgt elke zaterdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur een speciaal programma: Cultuur071. De presentatie is in handen van Dennis Oudshoorn en Gideon Roggeveen, die samen een gevarieerd en boeiend programma brengen over kunst en cultuur in onze regio. Vanwege de 25e uitzending werden beide radiojongens versterkt door Diana van den Driessche en Han Ruijgrok en kwamen er een aantal bijzondere gasten aan het woord, zoals Renzo Candido, die 55 kleurrijke Leidenaren fotografeerde, toetsenist van The Stream, Jan Stroomer, dichter Ditmar Bakker, Jennefer Verbeek van de stichting Peen en Ui en stadsdichter Jaap Montagne. Emile van Aelst was ook van de partij en maakte een reportage.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×