Joop van Huut neemt de Zilveren Speld in ontvangst van Laila Driessen, burgemeester van Leiderdorp (Foto: J.P. Kranenburg).

Joop van Huut winnaar Zilveren Speld gemeente Leiderdorp

Gisteren werd tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Leiderdorp verschillende prijzen uitgereikt. Joop van Huut, CDA Leiderdorp, kreeg de Zilveren Speld voor verdienste in het vrijwiligerswerk van de gemeente leiderdorp. Naast deze persoonlijke prijs werden ook drie geldbedragen uitgereikt aan drie vrijwilligersorganisaties.

Pluspunt, die zich inzet voor het sociale netwerk van ouderen, won met het initiatief Zomers Palet 800 euro. Met Zomers Palet worden verschillende activiteiten georganiseerd voor senioren tijdens de zomer. Dwars jongerencentrum, dat gerund wordt door en met jongeren, kreeg een geldbedrag van 600 euro. Ditzelfde bedrag kreeg ook Afasiecentrum Leiderdorp.

Onder ‘lees meer’ een paar foto’s van J.P. Kranenburg

Foto’s: J.P. Kranenburg

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×