Bedankborrel op de ijsbaan

Afgelopen vrijdagavond hoefden de schaatsen niet aan op de ijsbaan aan de Nieuwe Rijn. Er stond een heuse piano opgesteld en onder een gezellig muziekje, diverse toespraakjes, hapjes en drankjes werden de medewerkers en hun partners van de Leidse winterevenementen even in de schijnwerper gezet. Centrummanager Erwin Roodhart bedankte iedereen voor de geweldige inzet bij onder andere de lichtjesparade, de intocht en het huis van Sinterklaas, de verrassende winkelweekenden, de kerstmarkt en natuurlijk de ijsbaan. Wethouder Robert Strijk gaf aan volop genoten te hebben. Alle medewerkers ontvingen een speciale kalender met daarop de activiteiten voor het komende jaar. (Foto’s: Emile van Aelst.)

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×