Oesje Zegel exposeert bij Zône

De van oorsprong Friese kunstenaar Oesje Zegel exposeert haar mysterieuze schilderijen bij Galerie Zône aan de Nieuwstraat. Afgelopen middag werd de tentoonstelling geopend. De serie olieverfschilderijen laten de fascinatie van Zegel zien voor de grootsheid van de natuur, zeelandschappen, romantische bloemstillevens (kerk)interieurs en pelgrimages. De klassieke stijl van deze kunstenaar, tot uiting gebracht in eveneens klassieke taferelen, zijn intrigerend door de bijzondere lichtval en soms raadselachtige atmosferen. Het werk is te bekijken tot en met 31 januari. Meer info en openingstijden: www.galeriezone.nl
(Drieluik van bloemen onder water, foto: PR.)

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×