Vanavond voor het eerst Stud071 op Sleutelstad FM

Sleutelstad FM presenteert vanavond haar nieuwste programma: Stud071. Dit nieuwsprogramma, gericht op studenten, zal van 19:00 tot 20:00 te horen zijn. Het programma wil wekelijks het nieuws brengen omtrent de universiteit en hogeschool, studentenverenigingen en andere zaken die voor de Leidse student interessant zijn. In de eerste aflevering schuiven onder meer Karin Merckens en Daan Welling aan, de twee Leidse studenten die vorige week de finale haalden van het WK debatteren. Ook is er aandacht voor Hebreeuwse Joodse Studies, een opleiding die door de universiteit wordt opgedoekt en NSL, de christelijke studentenvereniging die deze week jarig is. De presentatie is in handen van Jos Moesman en Willem de Gelder.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×