Drietal opgepakt voor poging tot inbraak

Dankzij alerte getuigen heeft de politie afgelopen zaterdag drie mannen opgepakt die wilden inbreken in een woning aan de Vitruviusstraat. Rond 03.00 uur hoorde een getuige een harde knal en zag dat er een auto tegen een lantarenpaal reed. Hij meldde dit aan de politie. Even later meldde een andere getuige dat twee mannen nogal veel interesse in een bepaald huis toonden. Agenten die polshoogte kwamen nemen, zagen de auto die de getuigen beschreven hadden. Daarin zaten drie Hagenaars van 20 en 21 jaar, die geen onbekenden voor de politie waren. Ze hadden inbrekersgereedschap bij zich. De drie zijn aangehouden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×