Jan Franssen stapt uiterlijk eind 2013 op als CvdK van Zuid-Holland. (Archieffoto: Chris de Waard).

Jan Franssen stapt op als Commissaris van de Koningin

Jan Franssen legt dit jaar het ambt van Commissaris van de Koningin in Zuid-Holland neer. Dat kondigde hij zojuist aan in zijn nieuwjaarstoespraak: “2013 is onbestemd ontvangen. Veranderingen hangen in de lucht. Ook voor mij persoonlijk is de toekomst onbestemd. Dat heeft niets te maken met een snelle opheffing van de provincie Zuid-Holland. Wel staat vast dat dit mijn laatste nieuwjaarstoespraak is als Commissaris van de Koningin in Zuid-Holland. Uiterlijk eind dit jaar zal ik het ambt van Commissaris neerleggen.” Wat de 61-jarige Franssen gaat doen weet hij nog niet.

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×