Kamer van Koophandel reorganiseert

Volgend jaar verdwijnen de 12 Kamers van Koophandel. Ze gaan op in een nieuwe landelijke organisatie die wordt betaald door het ministerie van Economische Zaken. De bijdrage die ondernemers tot nu toe elk jaar betaalden, vervalt al per 2013. De nieuwe organisatie moet het wel met veel minder geld doen, maar volgens voorzitter Marius Varekamp van de KvK Den Haag blijft de dienstverlening voor ondernemers ondanks de bezuinigingen overeind. Bijvoorbeeld door meer zaken online te gaan aanbieden. Dat gebeurt via de website www.ondernemersplein.nl die nu al in een beta-versie online is.

Directeur Bastiaan de Roo van de Kamer van Koophandel, kantoor Leiden over de toekomst van de KvK.

De KvK nieuwe stijl blijft verantwoordelijk voor de drie huidige hoofdtaken. Het beheren van het Handelsregister, het adviseren van ondernemers en het stimuleren van de regionale economie.

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×