Inloopbijeenkomst ME/CVS-patiënten in Diaconessenhuis

Op woensdagmiddag 23 januari organiseren het Diaconessenhuis en de ME/CVS-Stichting Nederland, regio Zuid-Holland, een inloopbijeenkomst voor mensen met ME/CVS, ook wel het chronisch vermoeidheidsyndroom genoemd. De bijeenkomst is bedoeld voor mensen met ME/CVS en hun familieleden, die willen praten over hun ziekte, hun klachten, de behandelmogelijkheden, de manier waarop zij met hun energie omgaan en dergelijke. Er is gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen. Vanuit de ME/CVS-Stichting Nederland zullen verschillende ervaringsdeskundigen aanwezig zijn. De bijeenkomst vindt plaats in de kapel en duurt van 13.30 tot 15.30 uur. Meer informatie staat op www.me-cvs-stichting.nl.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×