Foto: PR.

Christiaan van Tol kijkt terug

De Leidse kunstenaar Christiaan van Tol vindt dat de tijd is aangebroken om terug te kijken. Van Tol maakte zijn eerste schilderijtje toen hij 13 jaar was en heeft inmiddels zijn 65-jarige status bereikt. Voor een speciale expositie, die op vrijdag 25 januari geopend wordt in Galerie de Pieter, haalt Van Tol van alles uit de kast. De opening wordt verricht om 19.00 uur door goede vriend Hans Platenkamp. Het werk is te zien tot en met 3 maart en gedurende de openingstijden in de weekenden tussen 13.00 en 17.00 uur is de kunstenaar zelf aanwezig in de galerie.
In het Kamerlingh Onnesgebouw hangen in diezelfde periode de nieuwsimpressies van Van Tol, dagelijks nieuws gevat in tekeningen en schilderijen. Meer info: www.christiaanvantol.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×